Diensten

Expertise in de bouw

Renovaties

Van keuken tot badkamer, wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van woningen en bedrijfspanden. Elk huis is anders, dus we  zorgen voor hoogwaardige renovaties op maat voor uw huis, of bedrijfspand.

Verbouwingen

Wij bieden complete verbouwingen aan voor zowel woningen als commerciƫle gebouwen. We kunnen u ontzien van A-tot-Z, van ontwerptekening tot aan het afkitten toe. We zijn flexibel en werken alleen samen met gekwalificeerde toeleveranciers en vaklieden.

Nieuwbouw & aanbouw

Bij OBI zijn we gespecialiseerd in nieuwbouw en aanbouw. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuw huis of het uitbreiden van uw bestaande woning, we staan voor u klaar om uw droomproject te realiseren. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat uw nieuwbouw of aanbouw volledig voldoet aan uw wensen en specificaties. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw bouwproject.

Badkamers en keukens

Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van uw keuken. Wij doen niet alleen de verbouwing, maar we maken de complete keuken in eigen beheer. Unieke kookeilanden of hoek keukens met materialen die u nergens anders ziet. voor u realiseren. Daarnaast verbouwen wij badkamers en verzorgen wij het tegelwerk. Ook makenwij badkamermeubels van topkwaliteit. Bij OBI Bouwbedrijf bent u verzekerd van unieke ontwerpen en werken wij alleen met mooie materialen.

Overkapping, tuinhuis of poort

We maken ook overkappingen, veranda's, tuinhuizen, tuinpoorten, carports en schuttingen. Of je nu je buitenruimte wilt uitbreiden, wat extra opbergruimte nodig hebt of je privacy wilt vergroten, we staan voor je klaar om aan al je bouwbehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.